Meer weten

Over mij

Meer over Delphine

Welkom

Ik ben Delphine en hou van mijn handen. Het zijn mijn belangrijkste werkinstrumenten. Ze begrijpen zonder woorden. Ze voelen aan en maken verbinding. Ze verwelkomen je precies zoals je bent.
Delphine Lernout
Houthulst - Diksmuide
Delphine Lernout - Esthetiek Delphine Houthulst-Diksmuide

Schoonheid zit voor mij zowel van binnen als van buiten. Daarom kies ik bewust voor producten die je innerlijke balans respecteren. Die je doen stralen van binnen en van buiten. Die eenheid brengen tussen je innerlijke en uiterlijke.

Ik vertrouw op de kracht en wijsheid van de natuur. Ik voel haar energie wanneer ik behandelingen geef op blote voeten. Of wanneer mijn handen de aarde raken in mijn moestuin. Voor mij staat mijn moestuin symbool voor de overvloed die de natuur biedt.

Natuurlijkheid is voor mij essentieel, maar ik vermijd extremen. Streef naar een leefbare balans, een rustige geest en vloeibare energie. Kies voor een milde benadering van het leven.

Soms schakel ik de gsm gewoon uit. Dan geniet ik van die momenten om samen met mijn man paard te rijden in het prachtige Heuvelland. Met mijn kinderen in de tuin te spelen of een weekje puur voor mezelf te reserveren.

Want ik wil het beste van mezelf aan mijn klanten geven. En als ik in balans ben, kan ik ook andere mensen ondersteunen om hun evenwicht te vinden.

Ervaring

Naast meer 20 jaar ervaring volg ik ook regelmatig opleidingen om m'n kennis te verdiepen.

Producten

We werken enkel met natuurlijke en professionele huidproducten.

Behandelingen

Maak een afspraak en geniet van één van onze behandelingen.

Scroll naar boven