Organicspa skincare

logo OrganicSpaHet exclusieve, professionele spa- en salongamma, Organic Spa, werd gecreëerd vanuit een opmerkelijk gat in de markt van de huidverzorging, nl. een gamma luxueuze, biologisch gecertificeerde producten.

Organic Spa werd opgericht in 2007 en was het resultaat van 30 jaar ervaring in cosmetica. Organic Spa combineert biologisch gecertificeerde plantenextracten van een medicinaal niveau met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Gemaakt in de ongerepte natuur van Byron Bay in New South Wales, Australië, verkreeg Organic Spa het biologisch certificaat van de OFC, de Organic food Chain. Dit laat ons toe ons te onderscheiden van de vele andere bio-producten op de markt.

Organic Spa voorziet betaalbare producten samen met eigen resultaatgerichte behandelingen.

De combinatie van bergamot, sinaasappel, lavendel, roos en petitgrain essentiële oliën geven Organic Spa zijn typische geur. Deze werd zorgvuldig geformuleerd om een product te creëren met een unieke ervaring dat zowel tonifiërend als relaxerend werkt. Het is het antwoord op de vraag naar "echt" natuurlijke producten.

Organicspa daily clarity greenballs stones Organicspa pampered eyes leafstones

 

Schrammek - Green Peel®

Huid problemen? Vermijd vroegtijdige huidveroudering en kies voor de rimpelbehandeling van GREEN PEEL®

Eindelijk echte oplossingen voor uw probleemhuid!

Green PeelHuid problemen zorgen voor onzekerheid en frustratie. GREEN PEEL® biedt een doeltreffende oplossing! Voor een gezonde en natuurlijke huid, aangepast aan ieder huidtype en voor iedere leeftijd. De GREEN PEEL® kruidenpeeling is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste biologische methode.

Dr. med. Christine Schrammek-Drusio biedt een methode voor het behandelen van o.m. een vale huid, acné, grote poriën, vroegtijdige huidveroudering, rimpelbehandeling, littekens, pigmentvlekken, zwangerschapsstriemen, cellulitis, elasticiteitsverlies van buik, dijen en bovenarmen, rosacea en nog veel meer.